VARFÖR ARBETA FÖR
ETT VANLIGT FÖRETAG?

Vi går vår egen väg!

Edument är inte som andra företag. Vi går vår egen väg och tror på individerna på företaget. Deras kompetens och strävan efter ny kunskap är det som utmärker oss. Oavsett om du är utvecklare eller säljare finns just denna strävan hos oss alla på Edument. Som en del i vårt team kommer du även att få uppleva vilka möjligheter det finns för din personliga utveckling. Hos oss är det bara du som sätter gränserna. Är du som vi, välkommen till Edument!

bai_acke_therese_nelly.jpg


Vårt erbjudande är ett löfte

Vårt erbjudande till dig är ett löfte, ett löfte att hjälpa dig att bli det bästa du kan bli. Det gör vi genom att se till att du utmanas på rätt sätt. Vi utmanar vårt team till att tänja på gränserna med projekt som kräver det extraordinära. Detta lockar i sin tur kunder som kräver just det extraordinära problemlösningarna och färdigheterna. 

Välkommen till vår stad!

När du börjar på Edument blir du en del av vår myllrande stad. Vår stad består av självorganiserande stadsdelar vilket innebär att du och alla på Edument har ett stort inflytande på hur vi utvecklas. För att fortsätta utvecklas och växa som stad besöker vi varandras stadsdelar med jämna mellanrum. Tillsammans skapar vi en levande stad!


Karriar Personal development

Världen som arbetsplats

Vi delar inte den traditionella synen på ett kontor. Våra kontor är inte lokaler man stämplar in och utifrån utan en plats du vill vara på och vi ser hela världen som en arbetsplats. Om du vill byta arbetsmiljö för en stund för att läsa in dig på ett nytt kursmaterial eller om ni sitter i ett projekt, packa väskorna. Åk till vårt kontor i Prag eller var skulle du vilja arbeta ifrån? 

Lediga tjänster på Edument


Spontanansök

Vi söker alltid duktiga medarbetare och kanske är det just dig vi söker? 

Nyheter

Varför gör vi detta mot oss själva?

För några veckor sedan upptäckte vi att vissa datum på vår webbsida  var felaktiga. Istället för att visa det riktiga datumet för en  kursleverans så visade vissa sidor alltid dagens datum istället.

Läs mer >

Nu inviger vi vårt nya huvudkontor, Teknikhubben i centrala Helsingborg

Idag inviger vi vårt nya huvudkontor, Teknikhubben mitt i centrala Helsingborg. Här kommer ett av våningsplanen tilldelas entreprenörer som kommer få hjälp att förverkliga sina affärsidéer.

Läs mer >

Nytt kontor i Göteborg

Nu öppnar vi kontor på Kyrkogatan i Göteborg för att kunna möta våra kunders behov i Göteborgsregionen

Läs mer >

Nu lanserar vi Beginning ASP.NET Core

År 2016 släppte Microsoft plattformen ASP.NET Core, men den var skakig. Inte förrän maj 2018, vid releasen av version 2.1, blev plattformen stabil. Det är nu dags att investera kunskap i den, och därför släpper vi kursen Beginning ASP.NET Core. 

Läs mer >

Inför den nya JavaScript-säsongen

Häng med när vi inför den nya säsongen i Premier L... förlåt, JavaScript, tar tempen på våra favoritlag - Angular Rovers, FC React och TypeScript United!

Läs mer >