Varför arbeta för ett vanligt företag?

Edument är inte som andra företag. Vi går vår egen väg och tror på individerna på företaget. Deras kompetens och strävan efter ny kunskap är det som utmärker oss. Oavsett om du är utvecklare eller säljare finns just denna strävan hos oss alla på Edument. Som en del i vårt team kommer du även att få uppleva vilka möjligheter det finns för din personliga utveckling. Hos oss är det bara du som sätter gränserna. Är du som vi, välkommen till Edument!

bai_acke_therese_nelly.jpg


Vårt erbjudande är ett löfte

Vårt erbjudande till dig är ett löfte, ett löfte att hjälpa dig att bli det bästa du kan bli. Det gör vi genom att se till att du utmanas på rätt sätt. Vi utmanar vårt team till att tänja på gränserna med projekt som kräver det extraordinära. Detta lockar i sin tur kunder som kräver just det extraordinära problemlösningarna och färdigheterna. 

Välkommen till vår stad!

När du börjar på Edument blir du en del av vår myllrande stad. Vår stad består av självorganiserande stadsdelar vilket innebär att du och alla på Edument har ett stort inflytande på hur vi utvecklas. För att fortsätta utvecklas och växa som stad besöker vi varandras stadsdelar med jämna mellanrum. Tillsammans skapar vi en levande stad!


Karriar Personal development

Världen som arbetsplats

Vi delar inte den traditionella synen på ett kontor. Våra kontor är inte lokaler man stämplar in och utifrån utan en plats du vill vara på och vi ser hela världen som en arbetsplats. Om du vill byta arbetsmiljö för en stund för att läsa in dig på ett nytt kursmaterial eller om ni sitter i ett projekt, packa väskorna. Åk till vårt kontor i Prag eller var skulle du vilja arbeta ifrån? 

Lediga tjänster på Edument


Spontanansök

Vi söker alltid duktiga medarbetare och kanske är det just dig vi söker? 

Nyheter

Inför den nya JavaScript-säsongen

Häng med när vi inför den nya säsongen i Premier L... förlåt, JavaScript, tar tempen på våra favoritlag - Angular Rovers, FC React och TypeScript United!

Läs mer >

Nu lanserar vi COMMA

Nu lanserar vi betaversionen av Comma, ett IDE för Perl 6 utvecklare som kommer att effektivisera deras arbete. Comma är byggt på den beprövade JetBrains IDEA-plattformen vilket innebär att många Perl 6-utvecklare enkelt kan börja använda verktyget.

Läs mer >

Våga välja Vue?

Är React och Angular fortfarande de två enda ansvarsfulla alternativen när JavaScriptramverket för det nya projektet ska väljas, eller har Vue nu vuxit till att bli ett reellt alternativ?

Läs mer >

Framtidens organisation - en levande stad

Framtidens organisation ska ses som en levande stad. Överallt i staden myllrar det av aktiviteter. Allt ifrån projekt, rekrytering, marknadsföring, försäljning till kompetensutveckling. Vad är hemligheten som får den levande staden att fungera?

Läs mer >

Konfigurera CMake för att lyckas

En vanlig fråga som kommer upp på vår kurs i Avancerad C++ är: hur ska jag strukturera mitt projekt? Ska jag dela min källkod över många kataloger? Var ska jag lägga mina unittester? Ska jag använda statiska bibliotek?

Läs mer >