Sök bland alla våra kurser

Kurser

Här hittar du alla våra kurser som leds och är skapade av våra verksamma utvecklare. Oavsett om du vill bredda eller fördjupa din kunskap som utvecklare så har vi kurserna för dig. Vi kan även skräddarsy företagsutbildningar, hålla seminarier och workshops på plats hos er. Kontakta gärna oss så berättar vi mer! 

Våra schemalagda kurser hålls i b.la. Stockholm, Göteborg och Malmö men vi har även kurser i Prag och Oslo. Se till att du fortsätter att utvecklas med oss.

Alla kurser

Introduktion till Git

Under senare år har distribuerad versionshantering mer och mer hamnat i fokus för adressera utamaningarna med att jobba i mjukvaruprojekt. Git det mest populära, flexibla och avancerade verktyget som ökar teamets produktivitet. Mindre tid läggs på att hantera mergekonflikter, och det är lättare att arbeta parallellt. 

Kursområde: Git
Kursdatum:
1 dagar | 10 000 SEK Läs mer & boka

Modern TDD i .NET

Rätt applicerad kan TDD leda till bättre  designad, mer felfri programvara som utvecklare kan känna tillförsikt  kommer att utvecklas och utvidgas i takt med nya krav. Denna kursen bygger på en uppsättning verkliga exempel för att visa hur man tillämpar TDD. Vi visar hur tester kan hjälpa  designprocessen, hur man får ut mer av tester, och diskuterar de egenskaper bra tester har samt pekar ut olika fallgropar att undvika.

Kursområde: .Net
Kursdatum:
Stockholm:  26 feb 2018 4 okt 2018
2 dagar | 19 500 SEK Läs mer & boka

JavaScript Foundation

Inget språk har gjort en så lång resa som JavaScript: från en klen script-kompis till en näringslivets hörnsten på bara 20 år eller så. Idag kan det med fog kallas världens populäraste språk. Det ligger till grund för hela ekonomier. JavaScript är viktigt, och kommer att förbli viktigt under den överskådliga framtiden. Det är svårt att överbetona hur viktigt det är, eller att överinvestera i att lära sig det. 

Kursområde: Webbutveckling
Kursdatum:
Götebrg:  14 maj 2018 3 dec 2018
2 dagar | 18 600 SEK Läs mer & boka

Modern TDD i Java

Lär dig testdriven utveckling från grunden och hur TDD kan förbättra din arkitektur.

Kursområde: Java
Kursdatum:
Stockholm:  31 jan 2018 27 aug 2018
3 dagar | 18 600 SEK Läs mer & boka

Become a ScrumMaster

Scrum är en metod för agil (lättrörlig) produktutveckling. Scrum bygger på att teamet ska vara självorganiserande och samverkande mellan alla inblandade i utvecklingen oavsett traditionell roll. Scrum leder teamet genom korta fördefinierade itterationer, sprintar, och fokus ligger på ständiga förbättringar. Scrum definierar några få roller så som produktägare, utvecklingsteam och Scrum Master. 

Kursområde: Agila metoder
Kursdatum:
Göteborg:  31 maj 2018
2 dagar | 17 950 SEK Läs mer & boka

Day to day software design for .Net programmers

Dag för dag gör programvarutekniker alla typer av små designbeslut. Programvarararkitekter kan bestämma systemets höga organisation och dess viktiga abstraktioner - men programvara av hög kvalitet beror på dem som genomför det, och gör bra val också. Individuellt är dessa val små, men de har en stor inverkan på programkvaliteten. 

Kursområde: .Net
Kursdatum:
3 dagar | 26 000 SEK Läs mer & boka

Introduktion till C#

Den här kursen hjälper dig att komma igång med språket C# och .NET-ramverket. Den ger dig också en solid grund i objektorienterad utveckling, och täcker både arv och interface-implementation. 

Kursområde: .Net
Kursdatum:
Stockholm:  22 aug 2018
3 dagar | 25 970 SEK Läs mer & boka

Nyheter

Topp 5 Podcasts i julstöket

Vi på Edument vill tacka för detta året och önska dig en riktigt God Jul och ett Gott nytt År med vår topp 5 podcasts lista!

Läs mer >

Att ge kurser för EC i totalt tre år, jag var tveksam!

Att få frågan om att ge kurser för EC i totalt tre år, jag var jag tveksam. Jag gillar inte att prata framför andra, även om jag verkar lugn så skakar jag inombords men jag utmanade mig själv. 

Läs mer >

Hur skapar man en kurs?

Jag har alltid beundrat mina kollegor arbete de har lagt till att skapa bra och givande kurser, jag föreställde mig att det var en utmanande och tidskrävande uppgift. Jag kan se meningen med det nu, för helt plötsligt utvecklar jag en kurs.

Läs mer >

Hur arbetar vi agilt?

Att arbeta Agilt kan vara svårt att greppa och det är ett område som kan vara svårt att navigera i. Hur arbetar vi agilt i våra utvecklingsprocesser, vilka rutiner och lärdomar har vi? 

Läs mer >

Varför är TypeScript värt att kika närmare på?

TypeScript är ett “superset” av JavaScript; ett program skrivet i  JavaScript är redan giltig TypeScript-kod. Förutom sin vanliga kod kan  man dessutom lägga till typ-annoteringar, och deklarera variabler som  “string”, “number”, etc.

Läs mer >