React vs Angular - 2018


https _cdn.evbuc.com_images_40799924_244223957918_1_original.jpg
  • Förvirrad på vilken man ska välja?
  • Vad är för- och nackdelarna med respektive ramverk?
  • Förvirrad över alla versioner av Angular?
  • Vem kommer vinna webbutvecklarnas hjärta?

Tillsammans med Zmarta Group anordnar vi ett gratis event 19 april på Zmartas kontor i Ängelholm. Våra experterCarl Mäsak och David Waller kommer att reda ut ovanstående frågetecken och mycket annat under denna kväll. Vibörjar kvällen med att servera mat och dryck.

Talare

David Waller

David har en lång erfarenhet som matematik- och svensklärare, men gav till slut vika för sin passion för programmering. Ursprungligenvar hans programmerarprofil en allt-i-allo, men han har sedan dess lämnat sina .NET, .PHP, .whatever-färdigheter bakomsig för att istället ge plats för allt JavaScript-relaterat. Väl nere i det kaninhålet ägnar David sin tid åt att hållasig uppdaterad med vad som händer under huven på språket, och att prova på de senaste ramverken. Han har en särskilt platsi sitt hjärta för att hitta sätt som utnyttjar JavaScripts funktionella natur.

Carl Mäsak

Carl älskar programmeringsspråk, och som ett led i att hjälpa till att utveckla en Perl 6-kompilator har han också blivitcharmad av hur communities fungerar kring språk. Som en del av sitt mångåriga arbete med frontendutveckling har han ocksåfunnit att JavaScript är ett kapabelt dynamiskt språk med en livskraftig community. Han gillar innovationen som händerkring React, Angular, och de andra MVC-ramverken.

Varmt välkommen!

Anmäl dig här!

  • JavaScript

Information om eventet

Talare:
Carl Mäsak
David Waller
Ort: Polisgatan 4, 262 79 Ängelholm
Pris: 0 SEK
Datum: 19 apr 2018
Tid: 17:30 - 21:00

Kontakta oss för mer information

040 61 70 720
info@edument.se