Maskin och människa - kan jag lita på AI?

WTC-AI-hemsida-sv-2.jpg


AI håller på att ta sig in i alla områden, från finans och medicin till socialhjälp. Hur fungerar AI och hur kan vi människor möta AI för att jobba tillsammans? Hur vet vi vilka som är våra styrkor och vad vi ska överlåta till AI?


När vi kombinerar Augmented Reality med Machine Learning får vi en glimt av interaktionen människor och maskiner emellan och hur de blir mer gynnsamt att arbeta sida vid sida mot ett gemensamt mål.

Augmented Reality har använts flitigt i appar likt Pokémon GO och Google Translates Live view för att blanda in digital information i vår verkliga värld. Machine Learning innebär att vi låter en dator samla in information via databaser, bilder och sensorer för att lära datorn vad som är vad. Det gör att vi i slutändan kan bygga en självkörande bil som känner igen fotgängare vid ett övergångsställe eller skiljer ett rödljus från en röd hatt. Tillsammans skapar det tvåvägskommunikation mellan människa och maskin. 

Erik Man, Senior Arkitekt, hos Edument tar oss igenom hur AI fungerar. Han berättar hur vi använder data för att träna en AI och vad som kan gå fel.

  Information om eventet

  Talare:
  Erik Man
  Ort: World Trade Center Malmö Jungmansgatan 12, 211 11 Västra Hamnen, Malmö
  Pris: 0 SEK
  Datum: 9 okt
  Tid: 11:30 - 13:00

  Kontakta oss för mer information

  040 61 70 720
  info@edument.se