Lev och led agilt med Management 3.0

forelasning-10-april-sv-fullbokad.jpg


[Det stora intresset har lett till att evenemanget är fullbokat. Om du är intresserad och vill veta mer kan du gärna mejla oss på info@edument.se så hör vi av oss.]


Att vara agil och att som ledare leda utan att leda är uttryck som dyker upp inom alla branscher idag. Men vad innebär detta egentligen? Vad händer när vi lämnar det traditionella ledarskapet och börjar självorganisera mera? Är detta slutet för traditionella organisationer?  

Seminariet vänder sig till dig som vill bli en bättre ledare samt är nyfiken på hur organisationer kan bli mer agila och självorganiserande. Du behöver inte vara chef idag, alla leder vi någon och du börjar med dig själv! 

Under seminariet kommer Björn Lindell, Management 3.0-facilitator, berätta om om den agila organisationen och hur vi alla har ansvar att både leda och organisera den. Du kommer att få tips på övningar och verktyg som du kan börja att experimentera med på din arbetsplats redan nästa arbetsdag.

Vi bjuder på lunch innan Björn börjar tala, vänligen meddela eventuella kostpreferenser vid bokning, samt om du INTE vill ha lunch. 

Varmt välkommen!

  Information om eventet

  Talare:
  Björn Lindell
  Ort: Kullagatan 21, Helsingborg
  Pris: 0 SEK
  Datum: 10 apr
  Tid: 11:45 - 13:00

  Kontakta oss för mer information

  040 61 70 720
  info@edument.se