Hackathon för staden

hack_city.jpg


Som en del av Skånes innovationsvecka presenterar Edument i samarbete med BLOCK ZERO ett socialt hackathon för alla som är intresserade av social innovation och hållbara städer.

Alla deltagare är välkomna, från nybörjare till erfarna utvecklare. Du som är nybörjare kommer att få lära dig hur man bygger en enkel app och de mer erfarna utvecklarna har möjlighet att umgås med likasinnade och arbeta med valfritt projekt.

Vi börjar kvällen med en kort introduktion som våra tre experter Carl Mäsak, David Waller och Stephen Lau kommer att hålla. Varför existerar öppen data och vad för slags data finns det i Sverige som vi kan använda för att bygga en användbar applikation?  

Efter en paus med förtäring och förfriskningar kommer gruppen att delas in i:

Nybörjare
Under kvällen kommer våra tre experter att hjälpa dig och gå igenom hur man skapar en enkel applikation med hjälp av den data som finns i Skåne-regionen.

Erfarna utvecklare
Det kommer det att finnas gott om utrymme och vi uppmanar dig att besöka https://oppnadata.se/ för att se vilken typ av data som finns tillgängliga för det som du ska arbeta med! I traditionell hackathon stil kör vi tills de sista är trötta eller morgonen kommer!

Datum: 29 Maj
Kl: 17.00
Pris: GRATIS

Boka din plats idag, begränsat antal platser! 

Varmt välkomna!

 

  Information om eventet

  Talare:
  Carl Mäsak
  Stephen Lau
  David Waller
  Ort: Skeppsgatan 19
  Pris: 0 SEK
  Datum: 29 maj 2018
  Tid: 17:00 - 23:59

  Kontakta oss för mer information

  040 61 70 720
  info@edument.se