7 mar 2018

Nu lanserar vi kurscenter i Prag

Prag_lansering9.jpg

Möt våren i en av Europas vackraste städer med oss på Edument. Nu erbjuder vi nämligen våra kurser även i Prag. Detta populära resmål erbjuder verkligen något för alla och med vår lokala kännedom får ni chansen att uppleva Prag på ett nytt sätt. Passa på och delta på en av våra populäraste kurser i en av Europas vackraste städer redan i vår!

I kurspriset ingår:
-
Kursmaterial
- Hotellvistelse med hel pension
- Transfer från flygplats.

VÅRA SCHEMALAGDA KURSER PRAG:

Mjukvaruarkitektur
Datum: 3-4 maj

Js Foundation
Datum:17-18 maj

React
Datum: 31 maj - 1 juni

Se kurser>>

ANPASSADE KURSER

Självklart erbjuder vi även företagsanpassade utbildningar i Prag. Välj fritt bland våra kurser eller låt oss anpassa våra kurser efter era behov.
Kontakta oss för mer information och bokning!

Tel: 040 - 61 70 720               
info@edument.se

Relaterade kurser

 • ReactJS

  Med sin enda abstraktion och minimala API borde React inte vara en så kraftfull plattform som det är. I denna kurs får du lära dig både hur och varför React fungerar!

  Kursområde: Webbutveckling
  Omfattning: 2 dagar
  Kostnad: 21 500 SEK
 • Mjukvaruarkitektur

  Kursen ger grunden till hur du kan utforma dina system så att de kan hantera nya utmaningar och förändringar; hur du får en systemarkitektur som är testbar, skalbar, och säker, och hur du kan undvika att systemet blir en enda stor röra.

  Kursområde: Systemarkitektur
  Omfattning: 2 dagar
  Kostnad: 21 500 SEK
 • JavaScript Foundation

  Inget språk har gjort en så lång resa som JavaScript: från en klen script-kompis till en näringslivets hörnsten på bara 20 år eller så. Idag kan det med fog kallas världens populäraste språk. Det ligger till grund för hela ekonomier. JavaScript är viktigt, och kommer att förbli viktigt under den överskådliga framtiden. Det är svårt att överbetona hur viktigt det är, eller att överinvestera i att lära sig det. 

  Kursområde: Webbutveckling
  Omfattning: 2 dagar
  Kostnad: 21 500 SEK