28 feb 2019

Vårens kursnyheter

kursnyheter_sv.jpg

Vill du lära dig om maskininlärning, fördjupa dina kunskaper inom React eller får mer kött på benen i din roll som Scrum master? Nu lanserar vi 5 nya kurser där vi erbjuder detta så väl som nya kurser i Docker och .NET. 

kursnyhet_maskininlarning_2.jpg

Stora framsteg inom AI och maskininlärning har öppnat upp en rad möjligheter för företag att utveckla och förbättra intelligenta-system. Introduktion till maskininlärning ämnar att ge en praktisk förståelse för hur maskininlärning kan användas i en rad olika områden.

kursnyheter_ikon.jpg

Vill du få en bättre förståelse för hur Docker kan hjälpa dig i din utveckling, testning och produktionssättning av din applikation? I Orkestrering i Docker får du lära dig hur Docker är uppbyggt, tankesätt och vilka verktyg som finns tillgängliga för dig, för att bygga effektiva containers. Förutom detta så kommer du även lära dig hur du kan orkestrera dina containers.

kursnyheter_ikon2.jpg

Scrum i praktiken är en workshop där fokus ligger på praktiska övningar kring utmaningar som scrumteamet möter i dagliga livet. Vi lär oss mer om de olika eventen i scrum och får insikter om hur vi på ett effektivt sätt kan facilitera dessa. Vi mixar teori med övningar och diskussioner från verkliga situationer.

kursnyheter_ikon3.jpg

Bli en bättre utvecklare genom att lära dig allt om minneshanteringen i .NET. I .NET - minne och prestanda kommer att lära dig hur minnet hanteras av .NET-runtime och hur du kan dra nytta av detta för att skapa minneseffektiva och snabbare applikationer. Förutom det kommer du lära dig hur du övervakar och diagnostiserar olika minnesrelaterade problem.

kursnyheter_ikon4.jpg

Ägna två dagar med andra React-bitna deltagare och entusiastiska utbildare som älskar att dyka ned i de praktiska detaljerna i Reacts semantik. I Avancerad React delar vi med oss av våra erfarenhet av att sätta ihop framgångsrika, robusta, vältestade React-projekt som tillfredsställer riktiga kundbehov.

Relaterade kurser

 • .NET minne - prestanda och felsökning

  Bli en bättre utvecklare genom att lära dig allt om minneshanteringen i .NET. Du kommer att lära dig hur minnet hanteras av .NET-runtime och hur du kan dra nytta av detta för att skapa minneseffektiva och snabbare applikationer. Förutom detta så kommer du lära dig hur du övervakar och diagnostiserar olike minnesrelaterade problem.

  Kursområde: .Net
  Omfattning: 2 dagar
  Kostnad: 21 500 SEK
 • Orkestrering i Docker

  Få en bättre förståelse för hur Docker kan hjälpa dig i din utveckling, testning och produktionssättning av din applikation. Du får lära dig hur Docker är uppbyggt, tankesätt och vilka verktyg som finns tillgängliga för dig, för att bygga effektiva containers. Förutom detta så kommer du även lära dig hur du kan orkestrera dina containers.

  Kursområde: Övriga
  Omfattning: 2 dagar
  Kostnad: 21 500 SEK
 • Scrum i praktiken

  Denna workshop har fokus på praktiska övningar kring utmaningar som scrumteamet möter i dagliga livet. Vi lär oss mer om de olika eventen i scrum och får insikter om hur vi på ett effektivt sätt kan facilitera dessa. Vi mixar teori med övningar och diskussioner från verkliga situationer.

  Kursområde: Agila metoder
  Omfattning: 1 dag
  Kostnad: 12 500 SEK
 • Introduktion till maskininlärning

  Stora framsteg inom AI och maskininlärning har öppnat upp en rad möjligheter för företag att utveckla och förbättra intelligenta-system. Kursen ämnar att ge en praktisk förståelse för hur maskininlärning kan användas i en rad olika områden.

  Kursområde: Övriga
  Omfattning: 2 dagar
  Kostnad: 21 500 SEK
 • Avancerad React

  Ägna två dagar med andra React-bitna deltagare och entusiastiska utbildare som älskar att dyka ned i de praktiska detaljerna i Reacts semantik, och att dela med sig av sin erfarenhet av att sätta ihop framgångsrika, robusta, vältestade React-projekt som tillfredsställer riktiga kundbehov.

  Kursområde: Webbutveckling
  Omfattning: 2 dagar
  Kostnad: 21 500 SEK