18 dec 2017

Topp 5 Podcasts i julstöket

Vi på Edument vill tacka för detta året och önska dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År med vår topp 5 podcasts lista!

Att lyssna på Podcasts är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad på och  det gör så att vardagsbestyren blir lite roligare. Denna listan innehåller några av våra favorit podcasts om programmering, scrum och tech.
 

1. JavaScript Jabber
En podcast på engelska om JavaScript. Denna Podcast håller dig uppdaterad på allt inom JavaScript-världen!
 

2. Software Engineering Radio
Är du programmerare och vill ha koll på nya trender, få handledning och  lyssna på intressanta intervjuer, då är detta podcasten för dig! Var  10:e dag släpps ett nytt avsnitt på engelska och riktar sig till  professionella programutvecklare.

3 .NET Rocks!
Denna podcast är på engelska och för alla som är intresserade av  programmering med .NET. De beskriver podcast som en blandning mellan  generell geekiness och information om .NET.
 

4. Hanselminutes
Denna podcast har som mål att sammanföra intresserade människor för att  prata om webb, kultur, utbildning och teknik. Det är en podcast på  engelska och mångas favorit, kanske blir det din också?
 

5. The Happy Melly Podcast
Happy Melly har för avsikt att vara den första podcasten som är  dedikerad till att dela lycka på jobbet! Här får du lyssna på intervjuar  med olika författare, entreprenörer och branschexperter varje vecka för  att ta reda på hur de skapar en lyckligare arbetsplats.
 

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!
önskar Edument

julloggoedu.jpg


Fler artiklar

 • Våga välja Vue?

  Är React och Angular fortfarande de två enda ansvarsfulla alternativen när JavaScriptramverket för det nya projektet ska väljas, eller har Vue nu vuxit till att bli ett reellt alternativ?

  Läs mer
 • Framtidens organisation - en levande stad

  Framtidens organisation ska ses som en levande stad. Överallt i staden myllrar det av aktiviteter. Allt ifrån projekt, rekrytering, marknadsföring, försäljning till kompetensutveckling. Vad är hemligheten som får den levande staden att fungera?

  Läs mer
 • Konfigurera CMake för att lyckas

  En vanlig fråga som kommer upp på vår kurs i Avancerad C++ är: hur ska jag strukturera mitt projekt? Ska jag dela min källkod över många kataloger? Var ska jag lägga mina unittester? Ska jag använda statiska bibliotek?

  Läs mer
 • Arbeta på distans… långt, långt iväg

  Varför arbeta för ett vanligt företag?
  Mellan 20-28:e april kommer en del av vårt team arbeta ifrån Island. Planen är att arbeta ifrån olika platser på ön, se den fantastiska naturen och förhoppningsvis träffa några av er!  

  Läs mer
 • Fokusera på affärsvärde med Scrum

  Hur kan vi som företag behålla fokus på affärsvärdet när våra team domineras av tekniker och utvecklare. Experter som vet hur jobbet ska utföras, men inte alltid förväntas ha koll på verksamheten.
  Hur kan Scrum hjälpa företag att fokusera på affärsvärdet

  Läs mer