22 maj 2019

Vi lanserar Boot Camp inför sommaren

boot-camp-sv.jpg


Nu erbjuder vi dig som snabbt vill skola om eller etablera dig inom ett nytt område. Genom vår gedigna kunskap har vi tagit fram två kurspaket inför sommaren, tänkt för dig som har svårt att hinna med kompetensutveckling resten av året. 

Vi lanserar två Boot Camps, i det ena riktar vi oss till dig som är .NET-utvecklare men som vill ta det ett steg längre för att bli en modern och komplett .NET Core-utvecklare. Det andra spåret är till för dig med programmeringsvana som vill lära dig allt du behöver kunna om JavaScript och frontend-programmering 2019. 

Under en vecka (5 dagar) kommer du få ta del av våra experters kunskap, träffa och umgås med likasinnade utvecklare. Veckan kombineras av praktiska och teoretiska erfarenheter samtidigt som vi tillsammans lever och andas kod. Förutom nya kunskaper kommer vi även anordna gemensam middag samt AW under veckan. Vi ses väl i sommar?

Fler artiklar

 • Höstens kursnyheter - SQL och Power BI

  Är du ny inom SQL eller vill du fördjupa dina kunskaper i Power BI? Oavsett har vi nu kursen för dig! 

  Läs mer
 • Edument sprider sin kunskap på PerlCon

  Eduments närvaro är stor på årets PerlCon, tre av våra utvecklare ska tala under konferensen.

  Läs mer
 • Prioritetsköer i Java och Python

  Hur kan man prata om en "prioritetskö", en kö-datastruktur där element får lov att "hoppa före i kön" om de är viktiga? I den här artikeln jämförs de (ganska olika) svaren från Java och Pythons standardbibliotek.

  Läs mer
 • Hur du installerar RavenDB på en virtuell maskin i Azure (steg för steg - del 1)

  Här är en guide för dig som vill arbeta med dokumentdatabaser. Jag beskriver hur jag fick RavenDB att fungera på en vanlig Windows Server 16 virtuell maskin som i sin tur körs i Azure molnet.


  Läs mer
 • Hur du installerar RavenDB på en virtuell maskin i Azure (steg för steg - del 2)

  Andra delen i en guide om tre delar. 

  Läs mer