22 maj 2019

Vi lanserar Boot Camp inför sommaren

boot-camp-sv.jpg


Nu erbjuder vi dig som snabbt vill skola om eller etablera dig inom ett nytt område. Genom vår gedigna kunskap har vi tagit fram två kurspaket inför sommaren, tänkt för dig som har svårt att hinna med kompetensutveckling resten av året. 

Vi lanserar två Boot Camps, i det ena riktar vi oss till dig som är .NET-utvecklare men som vill ta det ett steg längre för att bli en modern och komplett .NET Core-utvecklare. Det andra spåret är till för dig med programmeringsvana som vill lära dig allt du behöver kunna om JavaScript och frontend-programmering 2019

Under en vecka (5 dagar) kommer du få ta del av våra experters kunskap, träffa och umgås med likasinnade utvecklare. Veckan kombineras av praktiska och teoretiska erfarenheter samtidigt som vi tillsammans lever och andas kod. Förutom nya kunskaper kommer vi även anordna gemensam middag samt AW under veckan. Vi ses väl i sommar?

Relaterade kurser

 • Boot Camp - Frontend

  Lär dig frontend-programmering så som den ser ut 2019, från ax till limpa. Vi har en djup investering i JavaScript och lär ut det för att inspirera andra att göra storslagna saker med språket. I detta Boot Camp får du under en vecka möjligheten att slipa dina kunskaper inom HTML, JavaScript och React för att kunna möta dagens utmaningar på frontenden. 

  Kursområde: Webbutveckling
  Omfattning: 5 dagar
  Kostnad: 39 990 SEK
 • Boot Camp - .NET Core och Webbsäkerhet

  I denna 5-dagars Boot Camp går vi igenom allt som krävs för att bli en komplett .NET-utvecklare. Det innefattar ASP.NET Core där vi plockar ut och förklarar vad du behöver känna till för att använda ramverket effektivt och utveckla testbara lösningar, men även vikten av Webbsäkerhet. 

  Kursområde: .Net
  Omfattning: 5 dagar
  Kostnad: 39 990 SEK