24 apr 2019

Kursnyheter - Azure, Spring Boot och Scala

andyskurse-blogg.jpg

Nu när våren slagit ut på riktigt är det hög tid att vi breddar vår kunskapsbank. Det gör vi med 2 nya kurser inom Azure, 1 inom Spring Boot och en inom Scala. Hör av dig till oss om du har några frågor eller funderingar om våra kursnyheter.

kursnyheter-andy-blogg2.jpg

Vill du lära dig mer om hur Azure fungerar? I Windows Azure Development utforskar vi olika tekniker för utveckling av applikationer och lagring av data i molnet, och hjälper dig att förstå när olika tillvägagångssätt användas bäst.

kursnyheter-andy-blogg.jpg

Vi går detaljerat igenom hur man planerar, implementerar och använder skalbara och pålitliga microservices till Azure Service Fabric. I kursen, Containers and Azure Service Fabric, tar vi en detaljerad titt på problematiken för hur vi skapar microservices som är både stateful och stateless.

kursnyheter-andy-blogg3.jpg

Vill du lära dig bygga applikationer med hjälp av Spring Boot? I Spring Boot Development får du en detaljerad översikt på hur man skapar sofistikerade applikationer snabbt med hjälp utav Spring Boot i enlighet med samtida allmänt vedertagna metoder och mönster.

kursnyheter-andy-blogg4.jpg

Scala är ett objektorienterat språk som körs på Java Virtual Machine. I Scala Development ges du en snabb introduktion till Scala för utvecklare med erfarenhet i liknande språk (exempelvis Java, C# och C++). Vi går därefter in på hur Scala används i praktiken.Relaterade kurser

 • Scala Development

  Denna kursen erbjuder en snabb introduktion till Scala för utvecklare med erfarenhet i liknande språk (exempelvis Java, C# och C++), och går sedan in på hur vi använder Scala i praktiken.

  Kursområde: Java
  Omfattning: 4 dagar
  Kostnad: 31 500 SEK
 • Spring Boot Development

  Denna kursen ger en detaljerad översikt på hur man skapar sofistikerade applikationer snabbt med hjälp utav Spring Boot i enlighet med samtida allmänt vedertagna metoder och mönster.

  Kursområde: Java
  Omfattning: 3 dagar
  Kostnad: 26 900 SEK
 • Windows Azure Development

  Windows Azure är Microsoft’s moln-datalagringsteknik. I denna kursen utforskar vi olika tekniker för utveckling av applikationer och lagring av data i molnet (Windows Azure), och hjälper dig att förstå när olika tillvägagångssätt användas bäst. Kursen är djup och bred, och antar att ni redan har en bra förståelse för .NET och erfarenhet av företagsutveckling.

  Kursområde: Systemarkitektur
  Omfattning: 3 dagar
  Kostnad: 26 900 SEK
 • Containers and Azure Service Fabric

  Denna kursen tar en detaljerad genomgång om hur man planerar, implementerar och använder skalbara och robusta microservices med Azure Service Fabric. Vi tar en detaljerad titt på problematiken för hur vi skapar microservices som är både stateful och stateless. Vi kollar även på hur man kan använda actor-modellen för att uppnå effektiva och säkra system.

  Kursområde: Systemarkitektur
  Omfattning: 5 dagar
  Kostnad: 39 500 SEK