top of page

Nu inviger vi vårt nya huvudkontor, Teknikhubben i centrala Helsingborg


Idag inviger vi vårt nya huvudkontor, Teknikhubben mitt i centrala Helsingborg. Här kommer ett av våningsplanen tilldelas entreprenörer som kommer få hjälp att förverkliga sina affärsidéer.

Idag inviger vi vårt nya huvudkontor, Teknikhubben mitt i centrala Helsingborg. Genom åren har Edument investerat mer än 40% av sina resurser på RnD och nya tekniker som genererar finansiell tillväxt inom 5 år. Nu öppnar vi upp våra dörrar för entreprenörer som behöver hjälp att förverkliga sina affärsidéer.


“Vi vill dela med oss av vår tekniska kunskap och marknadskännedom för att hjälpa andra att förverkliga sina företagsidéer!” - Acke Salem, VD

Teknikhubben är fördelad på tre våningar, mitt i centrala Helsingborg. Ett av dessa våningsplanen kommer att tillägnas startups. Här kommer vi hjälpa till att lyfta och lansera deras tekniska lösningar. Från dag ett kommer de få tillgång till ett 30-tal experter inom olika tekniker fram till lanseringen. Förutom de tekniska lösningarna kan de även få stöd med ekonomi, marknadsföring och affärsutveckling.

Vi har redan fått in ansökningar och urvalet kommer att ske löpande. Har du en affärsidé, tveka inte att skicka din ansökan till venture@edument.se



0 kommentarer
bottom of page