8 apr 2019

Göteborgskontoret växer

Nisse_hemsida.jpg


Möt vårt senaste tillskott på Göteborgskontoret Nils Petzäll - en nyfiken problemlösare som fascineras av filosofin inom programmering och ser det som mer än att bara skriva kod.  

Nils är Norrlänning men jobb och kärlek tog honom till västkusten. Spetskompetensen är inom Java, men för Nils är inte språket det primära utan vad man gör med det. Nils ser språket som ett verktyg och härnäst ska han lägga till Python i sin verktygslåda. 

“Jag ser arkitektur som ett intresse, hur ser en hållbar arkitektur ut? Samt lever efter devisen att det finns mer än en lösning.” säger han.

Det han fann speciellt lockande med Edument är vårt fokus på kunskap samt att få omge sig av duktiga utvecklare för att själv kunna utvecklas. På fritiden bygger han på och kör motorcykel, spenderar tid med familjen och är engagerad i Open Source-projektet SchemaSpy. 

Läs mer om Nisse.

Varmt välkommen till Edumentfamiljen! 

Fler artiklar

 • Edument utsedda till MästarGasell

  Edument har utsetts till Gasellföretag tre år i rad och har även utses till MästarGasell.

  Läs mer
 • Edument fortsätter att investera i Startupscenen - samarbetspartner med Connect Sverige

  I höstas öppnade vi vår Teknikhub för entreprenörer och under 2019 är vi nu även samarbetspartner med Connect Sverige, en organisation som hjälper entreprenörer att växa. 

  Läs mer
 • ASP.NET Core uppdaterad till version 2.2

  I december släpptes version 2.2 av ASP.NET och denna uppgradering innehåller många spännande nyheter som kommer att göra livet lättare för oss utvecklare. 

  Läs mer
 • Edument lanserar Comma Community - ett gratis Perl 6 IDE

  Idag släpper vi Comma - Community och Complete. Detta innebär att Perl 6- utvecklare numera kan ta del av Comma som en gratis version eller som betalande prenumeranter beroende på ens behov.

  Läs mer
 • Vårens kursnyheter

  Nu lanserar vi 5 nya kurser! Maskininlärning, React, Docker, Scrum eller .NET oavsett vad du vill bredda dig inom har vi det. 

  Läs mer