8 apr 2019

Göteborgskontoret växer

Nisse_hemsida.jpg


Möt vårt senaste tillskott på Göteborgskontoret Nils Petzäll - en nyfiken problemlösare som fascineras av filosofin inom programmering och ser det som mer än att bara skriva kod.  

Nils är Norrlänning men jobb och kärlek tog honom till västkusten. Spetskompetensen är inom Java, men för Nils är inte språket det primära utan vad man gör med det. Nils ser språket som ett verktyg och härnäst ska han lägga till Python i sin verktygslåda. 

“Jag ser arkitektur som ett intresse, hur ser en hållbar arkitektur ut? Samt lever efter devisen att det finns mer än en lösning.” säger han.

Det han fann speciellt lockande med Edument är vårt fokus på kunskap samt att få omge sig av duktiga utvecklare för att själv kunna utvecklas. På fritiden bygger han på och kör motorcykel, spenderar tid med familjen och är engagerad i Open Source-projektet SchemaSpy. 

Läs mer om Nisse.

Varmt välkommen till Edumentfamiljen! 

Fler artiklar

 • En saga om React

  En saga om hur vi skrev en saga (läs: Storybook) om React!

  Läs mer
 • Höstens kursnyheter - SQL och Power BI

  Är du ny inom SQL eller vill du fördjupa dina kunskaper i Power BI? Oavsett har vi nu kursen för dig! 

  Läs mer
 • Edument sprider sin kunskap på PerlCon

  Eduments närvaro är stor på årets PerlCon, tre av våra utvecklare ska tala under konferensen.

  Läs mer
 • Vi lanserar Boot Camp inför sommaren

  Ett Boot Camp för .NET-utvecklare som vill ta det steget längre och bli en modern och komplett .NET Core-utvecklare. Och ett för dig  som vill lära dig allt du behöver kunna om JavaScript och frontend-programmering 2019. 

  Läs mer
 • Prioritetsköer i Java och Python

  Hur kan man prata om en "prioritetskö", en kö-datastruktur där element får lov att "hoppa före i kön" om de är viktiga? I den här artikeln jämförs de (ganska olika) svaren från Java och Pythons standardbibliotek.

  Läs mer