6 dec 2018

Edument för Musikhjälpen!

edument_familjen_mh18_2.jpg


Vi välkomnar alla på “Swish - julfika” och auktionerar ut kunskap!

Det vi auktionerar ut är en kursplats på valfri kurs hos oss i Malmö 2019 till högstbjudande (värde 25 900kr), perfekt om du vill bredda antingen din egen eller någon annans kunskap. Pengarna går oavkortat till Musikhjälpen och deras viktiga arbete där temat i år är  "Alla har rätt att funka olika". Auktionen avslutas söndag 16e december.

Till auktionen

julfika.jpg

12 december (12-18.00) välkomnar vi er till “Swish - julfika” hos oss på Kullagatan 21 i Helsingborg, ta med kollegor och vänner och kom! Swisha valfri summa, alla intäkter går oavkortat till Musikhjälpen. Varmt välkommen!  

Vi vill även passa på att utmana TechSverige till fler initiativ!
Fler artiklar

 • Göteborgskontoret växer

  Vår nyaste kollega är Nils Petzäll - en nyfiken problemlösare som fascineras av filosofin inom programmering och ser det som mer än att bara skriva kod.  

  Läs mer
 • Edument utsedda till MästarGasell

  Edument har utsetts till Gasellföretag tre år i rad och har även utses till MästarGasell.

  Läs mer
 • Edument fortsätter att investera i Startupscenen - samarbetspartner med Connect Sverige

  I höstas öppnade vi vår Teknikhub för entreprenörer och under 2019 är vi nu även samarbetspartner med Connect Sverige, en organisation som hjälper entreprenörer att växa. 

  Läs mer
 • ASP.NET Core uppdaterad till version 2.2

  I december släpptes version 2.2 av ASP.NET och denna uppgradering innehåller många spännande nyheter som kommer att göra livet lättare för oss utvecklare. 

  Läs mer
 • Edument lanserar Comma Community - ett gratis Perl 6 IDE

  Idag släpper vi Comma - Community och Complete. Detta innebär att Perl 6- utvecklare numera kan ta del av Comma som en gratis version eller som betalande prenumeranter beroende på ens behov.

  Läs mer