6 dec 2018

Edument för Musikhjälpen!

edument_familjen_mh18_2.jpg


Vi välkomnar alla på “Swish - julfika” och auktionerar ut kunskap!

Det vi auktionerar ut är en kursplats på valfri kurs hos oss i Malmö 2019 till högstbjudande (värde 25 900kr), perfekt om du vill bredda antingen din egen eller någon annans kunskap. Pengarna går oavkortat till Musikhjälpen och deras viktiga arbete där temat i år är  "Alla har rätt att funka olika". Auktionen avslutas söndag 16e december.

Till auktionen

julfika.jpg

12 december (12-18.00) välkomnar vi er till “Swish - julfika” hos oss på Kullagatan 21 i Helsingborg, ta med kollegor och vänner och kom! Swisha valfri summa, alla intäkter går oavkortat till Musikhjälpen. Varmt välkommen!  

Vi vill även passa på att utmana TechSverige till fler initiativ!
Fler artiklar

 • Early Bird!

  Nu har vi Early Bird-priser! Dvs. boka en kursplats senast två månader innan kursstart och få 20% rabatt. Det gäller på alla våra schemalagda kurser.

  Läs mer
 • TypeScript generics och den mörka borgen

  I denna blogpost ger vi oss in i Mörka Borgen för att lära oss om TypeScript generics!

  Läs mer
 • Varför gör vi detta mot oss själva?

  För några veckor sedan upptäckte vi att vissa datum på vår webbsida  var felaktiga. Istället för att visa det riktiga datumet för en  kursleverans så visade vissa sidor alltid dagens datum istället.

  Läs mer
 • Nu inviger vi vårt nya huvudkontor, Teknikhubben i centrala Helsingborg

  Idag inviger vi vårt nya huvudkontor, Teknikhubben mitt i centrala Helsingborg. Här kommer ett av våningsplanen tilldelas entreprenörer som kommer få hjälp att förverkliga sina affärsidéer.

  Läs mer
 • Nytt kontor i Göteborg

  Nu öppnar vi kontor på Kyrkogatan i Göteborg för att kunna möta våra kunders behov i Göteborgsregionen

  Läs mer