28 mar 2019

Edument utsedda till MästarGasell

mastargasell.jpg


Edument har utsetts till Gasellföretag tre år i rad och har även utses till MästarGasell, vilket vi är väldigt stolta över. 

“Som ett kvitto på våra medarbetares framgångsrika arbete och förståelse för teknik och innovation har vi lyckats skapa en kontinuerlig tillväxt sedan vår start 2010. Detta gör att vi idag har utsetts till MästarGasell!” säger Acke Salem, Eduments VD och grundare. 

Titeln är exklusiv för de företag som blivit Gasellföretag minst tre gånger eller fler under de 20 år som Dagens Industri har utsett Sveriges ledande tillväxtföretag. Av de drygt 10 000 företag som har utsetts till Gasellföretag sedan starten år 2000 är det endast omkring 1 400 som hör till den exklusiva krets som får kalla sig för MästarGaseller.

Fler artiklar

 • Göteborgskontoret växer

  Vår nyaste kollega är Nils Petzäll - en nyfiken problemlösare som fascineras av filosofin inom programmering och ser det som mer än att bara skriva kod.  

  Läs mer
 • Edument fortsätter att investera i Startupscenen - samarbetspartner med Connect Sverige

  I höstas öppnade vi vår Teknikhub för entreprenörer och under 2019 är vi nu även samarbetspartner med Connect Sverige, en organisation som hjälper entreprenörer att växa. 

  Läs mer
 • ASP.NET Core uppdaterad till version 2.2

  I december släpptes version 2.2 av ASP.NET och denna uppgradering innehåller många spännande nyheter som kommer att göra livet lättare för oss utvecklare. 

  Läs mer
 • Edument lanserar Comma Community - ett gratis Perl 6 IDE

  Idag släpper vi Comma - Community och Complete. Detta innebär att Perl 6- utvecklare numera kan ta del av Comma som en gratis version eller som betalande prenumeranter beroende på ens behov.

  Läs mer
 • Vårens kursnyheter

  Nu lanserar vi 5 nya kurser! Maskininlärning, React, Docker, Scrum eller .NET oavsett vad du vill bredda dig inom har vi det. 

  Läs mer