19 mar 2019

Edument fortsätter att investera i Startupscenen - samarbetspartner med Connect Sverige

connect-2.jpg


Under Eduments nio år har vi samlat på oss en hel del erfarenheter och både fördjupat och breddat vår kunskap. I höstas öppnade vi vår Teknikhub för entreprenörer och under 2019 är vi nu även samarbetspartner med Connect Sverige, en organisation som hjälper entreprenörer att växa. 

“Connect är en fantastisk plats för oss att synas på, för att investera i nya domäner med vår tekniska kunskap. Det känns kul att ge tillbaka till Startupscenen och kunna dela med oss av de lärdomar och den kunskap vi har samlat på oss, och fortfarande gör.” berättar Acke Salem, VD och grundare till Edument. 

För två veckor sedan höll vi i värdskapet för Big Hearts Språngbräda på kontoret i Helsingborg, och idag är det dags för ännu en. Förutom att vi kommer stå som värdar för diverse Språngbrädor kommer vi även hålla spännande lunchföreläsningar i samband med Connect Sverige.

“Vi på Connect är oerhört glada över att Edument engagerar sig som partner i Skånes största professionella nätverk med fokus på startups. Tillsammans kommer vi att peppa och preppa ambitiösa entreprenörer och därmed lägga grunden för ett ännu hetare näringsliv i Skåne och världen!” säger André Johansson, VD Connect Sverige Region Syd.

Fler artiklar

 • Var med och påverka!

  Vi har nu ännu fler kurser i vårt utbud och vill kunna erbjuda de på schema under hösten. Men vi behöver din hjälp! Vilka av dessa 6 kurser vill du gå? Anmäl ditt intresse så tar vi fram datum.

  Läs mer
 • En saga om React

  En saga om hur vi skrev en saga (läs: Storybook) om React!

  Läs mer
 • Kursuppdatering: .NET Core 3.x och C# 8

  I slutet av september släpps .NET Core 3.0 och C# 8, självklart håller vi våra kurser uppdaterade därefter.

  Läs mer
 • Edumentare talar om Angular och frestelsen med programmering

  David Waller och Stephen Lau är två av talarna på Day of the Programmer. 

  Läs mer
 • Höstens kursnyheter - SQL och Power BI

  Är du ny inom SQL eller vill du fördjupa dina kunskaper i Power BI? Oavsett har vi nu kursen för dig! 

  Läs mer