19 mar 2019

Edument fortsätter att investera i Startupscenen - samarbetspartner med Connect Sverige

connect-2.jpg


Under Eduments nio år har vi samlat på oss en hel del erfarenheter och både fördjupat och breddat vår kunskap. I höstas öppnade vi vår Teknikhub för entreprenörer och under 2019 är vi nu även samarbetspartner med Connect Sverige, en organisation som hjälper entreprenörer att växa. 

“Connect är en fantastisk plats för oss att synas på, för att investera i nya domäner med vår tekniska kunskap. Det känns kul att ge tillbaka till Startupscenen och kunna dela med oss av de lärdomar och den kunskap vi har samlat på oss, och fortfarande gör.” berättar Acke Salem, VD och grundare till Edument. 

För två veckor sedan höll vi i värdskapet för Big Hearts Språngbräda på kontoret i Helsingborg, och idag är det dags för ännu en. Förutom att vi kommer stå som värdar för diverse Språngbrädor kommer vi även hålla spännande lunchföreläsningar i samband med Connect Sverige.

“Vi på Connect är oerhört glada över att Edument engagerar sig som partner i Skånes största professionella nätverk med fokus på startups. Tillsammans kommer vi att peppa och preppa ambitiösa entreprenörer och därmed lägga grunden för ett ännu hetare näringsliv i Skåne och världen!” säger André Johansson, VD Connect Sverige Region Syd.

Fler artiklar

 • Göteborgskontoret växer

  Vår nyaste kollega är Nils Petzäll - en nyfiken problemlösare som fascineras av filosofin inom programmering och ser det som mer än att bara skriva kod.  

  Läs mer
 • Edument utsedda till MästarGasell

  Edument har utsetts till Gasellföretag tre år i rad och har även utses till MästarGasell.

  Läs mer
 • ASP.NET Core uppdaterad till version 2.2

  I december släpptes version 2.2 av ASP.NET och denna uppgradering innehåller många spännande nyheter som kommer att göra livet lättare för oss utvecklare. 

  Läs mer
 • Edument lanserar Comma Community - ett gratis Perl 6 IDE

  Idag släpper vi Comma - Community och Complete. Detta innebär att Perl 6- utvecklare numera kan ta del av Comma som en gratis version eller som betalande prenumeranter beroende på ens behov.

  Läs mer
 • Vårens kursnyheter

  Nu lanserar vi 5 nya kurser! Maskininlärning, React, Docker, Scrum eller .NET oavsett vad du vill bredda dig inom har vi det. 

  Läs mer