23 jan 2019

Early Bird!

early_bird_post_sv.jpg

Nu återinför vi Early Bird-priser. Dvs. boka en kursplats senast två månader innan kursstart och få 20% rabatt (gäller på alla våra schemalagda kurser.). Vi vill uppmuntra fler att satsa på individuell kompetensutveckling, därför har vi Early Bird-priser. Det innebär att alla schemalagda kursplatser har ett mer förmånligt pris om du bokar senast två månader innan kursstart. 

Håll utkik efter de blåa priserna för att ta del av Early Bird! 

Fler artiklar

 • Göteborgskontoret växer

  Vår nyaste kollega är Nils Petzäll - en nyfiken problemlösare som fascineras av filosofin inom programmering och ser det som mer än att bara skriva kod.  

  Läs mer
 • Edument utsedda till MästarGasell

  Edument har utsetts till Gasellföretag tre år i rad och har även utses till MästarGasell.

  Läs mer
 • Edument fortsätter att investera i Startupscenen - samarbetspartner med Connect Sverige

  I höstas öppnade vi vår Teknikhub för entreprenörer och under 2019 är vi nu även samarbetspartner med Connect Sverige, en organisation som hjälper entreprenörer att växa. 

  Läs mer
 • ASP.NET Core uppdaterad till version 2.2

  I december släpptes version 2.2 av ASP.NET och denna uppgradering innehåller många spännande nyheter som kommer att göra livet lättare för oss utvecklare. 

  Läs mer
 • Edument lanserar Comma Community - ett gratis Perl 6 IDE

  Idag släpper vi Comma - Community och Complete. Detta innebär att Perl 6- utvecklare numera kan ta del av Comma som en gratis version eller som betalande prenumeranter beroende på ens behov.

  Läs mer