11th Apr. 2017

Edument expanderar i Prag

Edument expanderar i Prag

Vår stora utmaning, som för alla andra bolag i branschen, är att hitta rätt kompetens. Vi kommer aldrig att släppa Skåne och Helsingborg, det är där vårt huvudkontor ska ligga, men vi måste hela tiden hitta nya marknader och partners. Denna satsningen gynnar även de satsningar vi gör på hemmaplan. Nu får vi ett kontor med minst ett till team som kan vara till understöd för våra projekt i Europa och Asien, fortsätter Acke Salem.

Prag har överraskat sedan starten med ett stort IT-kluster, och för att ligga i framkant behöver vi finnas här eftersom det är en attraktiv plats för rekrytering av duktiga medarbetare från Väst- och Centraleuropa, förklarar Acke Salem.

Utbildningssidan är vårt huvudspår, och det ska det fortsätta med. Nu kommer vi även att lägga större tid på projektbitar ute hos kunder, här finns många nya utvecklingsområden. Vår vision för framtiden är att fortsätta vara Sveriges bästa kunskapsföretag för utbildningar inom IT. Vi kommer att fortsätta vara en stor projektleverantör till många av Sveriges största företag och ser en stor tillväxt även på utbildningssidan - inte minst inom skolans värld, där ambitionen om programmering nu även finns med i skolverkets riktlinjer för framtiden, sammanfattar Acke Salem.

Edument

Är Sveriges ledande IT- och kunskapsföretag vad det gäller att både leverera egna utbildningar, konsult- och coachning samt leda utvecklingsprojekt hos kund. Företaget har idag 30 anställda i Helsingborg och Malmö, och satsar nu även i Prag. Omsättningen var 2016 22,5 miljoner kronor.

News & feeds

Join our free seminars

We have two interesting evening seminars coming up in Malmö. Autumn's program will be coming soon!

Read more >

New course: JavaScript Foundation

This course explains the language in depth, how JavaScript works and what parts of it are important, with the best teachers in the field ready to help you out.

Read more

What happens when you manage over 10TB of data in PostgreSQL?

New seminar at Edument on the 9th Feb in Malmö. What happens when you manage over 10TB of data in PostgreSQL?

Read more about the seminar here>

JavaScript has already won

Välkommen till ännu ett intressant seminarium hos Edument.

Läs mer om eventet här & boka din plats här >

JavaScript Foundation

Are you searching for a JavaScript course which will give you the essential base and understanding of JavaScript? Modern JavaScript now has an even more modern challenger!

Read more >