Prag - Javautvecklare med fokus på IDE och verktygsutveckling

Edument har utvecklat många produkter och senast släppte vi Comma, ett IDE för Perl 6 byggt på Jetbrains IntelliJ-plattform. 

Vi söker dig

Vi söker dig som vill bygga verktyg för utvecklare. Du är driven i ditt arbete, nyfiken, engagerad och kunskapshungrig. Du vill arbeta för ett företag där du har möjlighet att påverka och utvecklas. 

Kraven vi ställer är att du ska vara problemlösare med erfarenhet av Java. Ett plus är om du har erfarenhet av språk som C++, Perl eller .NET. Antal år som utvecklare är inte avgörande utan vad du gjort under åren du skrivit kod. 

Önskvärt är kunskap inom områden som Android, Plugins, IntelliJ eller mobilutveckling.

Första projektet

Första projekt är att bygga ett verktyg som ska användas av tusentals utvecklare. Du kommer att utveckla i Java och produkten byggs kring JetBrains IDE IntelliJ. Vi är partners med JetBrains och har därmed tillgång till stor kunskap av verktyget. Projektet drivs inhouse från våra kontor i Helsingborg och Prag. Det går även att jobba från våra övriga kontor och för rätt person fungerar distansarbete också. Du kommer jobba nära teamet som utvecklat Comma.

Varför arbeta på Edument?

Edument är inte som andra företag. Vi tror på eget ansvar och självorganisering. Vi undviker hierarkier och väljer att bygga företaget med mindre grupper, Tribes, som har tydligt fokus (.NET, JavaScript, Java, Marknadsföring, Sälj, HR etc).

Vi är ett kunskapsbolag där vår kompetens och strävan efter ny kunskap är det som utmärker oss, oavsett om du är konsult, lärare eller arbetar med ekonomi. Förutom att vara en del av Edumentfamiljen och få kollegor med unik spetskompetens finns en mängd olika förmåner.

Du får fri tillgång till våra kurser, edument.se/utbildning, och egen utbildningsbudget för externa kurser och konferenser. Du har stor frihet att planera både kundtid och kompetensutveckling. Du väljer vad du ska utvecklas inom samt när. Varför inte bygga vidare på och utveckla vårt koncept  #waayoutofoffice? Se världen samtidigt som du arbetar med spännande uppdrag. Har du en produktidé som du vill utveckla, använd då vår Startup-Tribe och få hjälp att gå från idé till verklighet. Med tiden kan du även ta rollen som utbildare, skriva artiklar, tala på konferenser och meetups. 

Anställningsort

Prag, Tjeckien.

Ansökan

Du kan söka med CV och Personligt brev till info@edument.se, fast vi föredrar den enklare varianten. Svara på några korta frågor så hör vi av oss! Om du har några frågor kring tjänsten eller om Edument, kontakta Björn på 0733-514830.

Sök tjänsten

Nyheter

 • Var med och påverka!

  Vi har nu ännu fler kurser i vårt utbud och vill kunna erbjuda de på schema under hösten. Men vi behöver din hjälp! Vilka av dessa 6 kurser vill du gå? Anmäl ditt intresse så tar vi fram datum.

  Läs mer
 • En saga om React

  En saga om hur vi skrev en saga (läs: Storybook) om React!

  Läs mer
 • Kursuppdatering: .NET Core 3.x och C# 8

  I slutet av september släpps .NET Core 3.0 och C# 8, självklart håller vi våra kurser uppdaterade därefter.

  Läs mer
 • Edumentare talar om Angular och frestelsen med programmering

  David Waller och Stephen Lau är två av talarna på Day of the Programmer. 

  Läs mer
 • Höstens kursnyheter - SQL och Power BI

  Är du ny inom SQL eller vill du fördjupa dina kunskaper i Power BI? Oavsett har vi nu kursen för dig! 

  Läs mer