Sökes: Utbildare/Konsult

Edument är ett bolag som vet att kompetens är nyckeln till framgång. Därför väljer vi att ägna 40 % av vår arbetstid till att utveckla Edument och oss själva. De 60 % som är kvar ägnar vi åt våra kunder och hjälper dem med både kompetensutveckling och projekt.

Vi växer och söker dig som vill ha en blandad tillvaro där du utbildar branschkollegor, arbetar i projekt samt gör ett och annat konsultgig ute hos kunder.

ARBETSUPPGIFTER FÖRSTA HALVÅRET

För att komma in i rollen som lärare kommer du helt att fokusera på utbildning under första halvåret. Om du önskar finns möjligheter att vara delaktig i mindre utvecklingsprojekt

Målet är att du kör din första kurs efter 1 månad. Parallellt med att du läser in dig på kurserna kommer du att arbeta med att förbättra dem och göra research för nya kurser.

Lärarjobbet innebär leveranser i Skåne, Oslo, Göteborg och Stockholm (ibland avstickare till andra orter också). Under högsäsong kan det bli ca 6-8 utbildningsdagar/månad utanför Skåne.

Vilka kurser du kör beror på din bakgrund. Idag har vi stort behov av lärare till: 

Har du kursidéer som ligger utanför vår kurskatalog och känner att Edument är en arbetsplats för dig? Låt inte listan ovan hindra. Vi pratar gärna mer med dig.

ARBETSUPPGIFTER EFTER FÖRSTA HALVÅRET

De finns olika vägar att gå efter första halvåret. Du kan fokusera mer på utbildning och undervisning eller ta en större roll i något av våra utvecklingsprojekt. Vi får helt enkelt se vad du vill göra.

ERFARENHETER
Antal år som utvecklare är irrelevant. Det som avgör är vad du har fyllt dina år med. Troligtvis har du arbetat i flera utvecklingsprojekt och har genuint intresse av programmering. Kanske har du även egna projekt vid sidan av ditt nuvarande jobb.

Lärarerfarenhet är inget krav. Du ska känna dig trygg i rollen att stå framför en grupp och förklara komplicerade saker på ett enkelt sätt

ANSTÄLLNINGSORT

Vi har kontor i Helsingborg, Malmö, Falkenberg och Prag. Om du bor på annan ort och pusselbitarna passar kan vi tänka oss att öppna kontor där du befinner dig.

DINA BLIVANDE KOLLEGOR

Idag är vi 30 Edumentare och har kontor i Helsingborg, Malmö, Falkenberg och Prag. På www.edument.se hittar du mer information om oss. På vår blogg kan du läsa mer om människorna som bygger Edument.

ANSÖKAN

Om du känner dig redo för att bli en del av Edument skickar du din ansökan till bjorn@edument.se (0733-514830).

Vi ser fram emot att träffa dig!

News & Feeds

Expanding boundaries

Why did Therese hesitate before she accepted her latest assignment? 

Read More >

Därför är TypeScript värt att titta närmare på

Learn about what TypeScript and why you should adopt it.

Read More >

Why is the Management 3.0 so popular right now?

Leadership is not just the managers responsibility.

Read More >

Management 3.0 är framtidens agila ledarskap

Ledarskap är inte bara chefernas ansvar. Det är allas ansvar. 

Read More >

Why is adopting Scrum a challenge for many companies?

 - In some companies with a corporate culture significantly at odds with agile core values, or with …

Read More >

Copyright © Edument AB. All rights reserved.