Events


Från ax till limpa med Angular

Häng med på ett seminarium där vi bygger en liten Single-Page Application tillsammans i Angular. Carl Mäsak går steg för steg igenom hur man går från noll till en fullständig applikation. På vägen lär vi oss lite om mönster och tankesätt i ett av webb-världens populäraste ramverk.

Vi bjuder på pizza och öl
 

Välkomna!

För information om kursen Angular som är kopplad till seminariet, läs mer här

Event info

Presenter: Carl Mäsak
Location: Edument AB, Stora Varvsgatan 6A, 211 19 Malmö
Date: 20th Apr. 2017
Time: 17:30 - 19:30
Price: Free

Vad är egentligen grejen med React?

Under detta kvällsseminarium utforskar vi vad React är, varför det blev herre på ramverks-täppan, och hur det står sig gentemot de (ännu) nyare JavaScript-ramverken. Är React fortfarande relevant, eller borde vi gå vidare till något mer modernt? Häng med för att dels få svar, och samtidigt också en bättre förståelse för problemet som ramverken hjälper oss lösa.

Vi bjuder på pizza och öl.
 

Välkomna!

Vill du veta mer om kursen React som är kopplad till seminariet, läs här

Event info

Presenter: David Waller
Location: Edument AB, Stora Varvsgatan 6A, 211 19 Malmö
Date: 11th May. 2017
Time: 17:30 - 19:00
Price: Free

Fatta rätt beslut med self-service BI

Lägg in tisdagen 23 maj i kalendern! Edument bjuder in till frukostseminarium med tema self-service BI. Self-service BI hjälper dig som jobbar som controller att jobba både smartare och mer effektivt. Ta med dig dina kollegor till Eduments kontor på Media Evolution i Malmö för en morgon i beslutsunderlagens tecken. Vi bjuder på frukost, ny inspiration och kunskap.

Self-service BI - ett intelligent sätt att arbeta med data

Är du nyfiken på Business Intelligence? Har du redan bra koll och undrar hur ditt företag tar nästa steg? Oavsett din nuvarande nivå vill vi inspirera dig att använda, följa upp och presentera din verksamhets data på ett tydligt och överblickbart sätt. Allt för att göra det enklare att kontrollera och utvärdera hur din verksamhet presterar. Det vill du inte missa!

Du är säkert van vid att spendera mycket tid i Excel och vet att det inte sällan tar betydligt längre tid än du vill att få tillgång till den data du behöver för att analysera, följa upp och presentera de rapporter du vill. Ofta måste du ta vägen över IT-avdelningen. Det är inte bara frustrerande, det är dessutom, med stor sannolikhet, onödigt.

Med self-service BI har du all data du behöver, där du behöver den. Tillgång till rätt data och rätt jämförelsepunkter är en direkt förutsättning för att din verksamhet ska fatta välgrundade beslut. Inom samtliga affärsområden. Att upptäcka trender och se mönster avseende försäljning, produktion och logistik är viktigt för att välja rätt åtgärder och fokusera på rätt saker.

Som användare av self-service BI blir du ett ovärderligt stöd för så gott som alla affärsområden och delar av ditt företags verksamhet. Se till att du drar maximal nytta av programmet.

Tisdagen den 23 maj
Frukost från 07.30
Seminariet börjar 08.00 och avslutas 09.00

Vi ses på Eduments kontor - Media Evolution City i Malmö

Event info

Presenter: Vincent Andersson
Location: Edument AB, Stora Varvsgatan 6A, 211 19 Malmö
Date: 23rd May. 2017
Time: 08:00 - 09:00
Price: Free