Fastna inte
skaffa en CodeBuddy™

Vad är en CodeBuddy™?

En CodeBuddy fungerar som mentor för dina utvecklare. Vi vet hur lätt kostnaderna kan skena iväg om en utvecklingsprocess är ineffektiv eller om det finns funktionsfel. Vi vet också att det går att åtgärda. Därför skapade vi CodeBuddy konceptet, som erbjuder våra kunder den bästa kombinationen av våra tjänster, utbildning och mentorskap. För en personlig mentor är det bästa och mest effektiva sättet och det har visat sig vara ett väldigt eftertraktat koncept.  

Varför behöver vi en CodeBuddy™?

En CodeBuddy är en investering i dina utvecklare som lovar en bra avkastning. En CodeBuddy fungerar som mentor för dina utvecklare och blir en del i ditt team. På så sätt behöver inte dina utvecklare spendera värdefull tid till att gå på utbildningar utan detta sker löpande och i takt med er tillväxt. Detta sker på plats i ditt företags lokaler och i en miljö som är känd för dina utvecklare. 

Vi på Edument har utbildning och mentorskap i vårt DNA. För oss är mentorskap inte bara ett vackert ord, det är det vi helhjärtat tror på. Vi har levererat avancerad IT-utbildning och konsultation i många år och det har lärt oss något viktigt. Mentorskap på plats, är det absolut bästa sättet för att säkerställa att ett företag fortsätter att växa. När dina utvecklare sitter fast med ett problem förlorar du inte bara dyrbar tid, ditt team förlorar förtroende och entusiasm, ingredienser som är väldigt viktiga för att nå framgångsrika resultat. 

Edument har utbildning och mentorskap i sitt DNA. För oss är mentorskap inte bara ett vackert ord, det är det vi helhjärtat tror på. Acke Salem - VD Edument AB

Nyheter

Fokusera på affärsvärde med Scrum

Hur kan vi som företag behålla fokus på affärsvärdet när våra team domineras av tekniker och utvecklare. Experter som vet hur jobbet ska utföras, men inte alltid förväntas ha koll på verksamheten.
Hur kan Scrum hjälpa företag att fokusera på affärsvärdet

Läs mer >

Varför TypeScript?

I JavaScript är det OK att glömma en property i en objektliteral, att anropa en funktion med färre eller fler argument än vad det var tänkt,  eller att skriva kod som aldrig kommer att nås i ett program. TypeScript flaggar upp alla dessa saker som fel, oftast direkt i ens IDE.

Läs mer >

Nu lanserar vi kurscenter i Prag

Med start i maj erbjuder vi nu även våra kurser i Prag. Passa på att njuta av en av Europas vackraste städer samtidigt  som du deltar på en av våra kurser! 

Läs mer >

Edument 8 år - 20% rabatt

Edument fyller 8 år. Detta firar med att ge 20% rabatt på våra kurser t.o.m. 8 mars 2018

Läs mer >

Tandborstning och statiska kontroller

Treåringen hemma gillar inte att man borstar hans tänder. Men jag, listig pappa, har utvecklat ett trick.

Läs mer >