Fastna inte
skaffa en CodeBuddy™

Vad är en CodeBuddy™?

En CodeBuddy fungerar som mentor för dina utvecklare. Vi vet hur lätt kostnaderna kan skena iväg om en utvecklingsprocess är ineffektiv eller om det finns funktionsfel. Vi vet också att det går att åtgärda. Därför skapade vi CodeBuddy konceptet, som erbjuder våra kunder den bästa kombinationen av våra tjänster, utbildning och mentorskap. För en personlig mentor är det bästa och mest effektiva sättet och det har visat sig vara ett väldigt eftertraktat koncept.  

Varför behöver vi en CodeBuddy™?

En CodeBuddy är en investering i dina utvecklare som lovar en bra avkastning. En CodeBuddy fungerar som mentor för dina utvecklare och blir en del i ditt team. På så sätt behöver inte dina utvecklare spendera värdefull tid till att gå på utbildningar utan detta sker löpande och i takt med er tillväxt. Detta sker på plats i ditt företags lokaler och i en miljö som är känd för dina utvecklare. 

Vi på Edument har utbildning och mentorskap i vårt DNA. För oss är mentorskap inte bara ett vackert ord, det är det vi helhjärtat tror på. Vi har levererat avancerad IT-utbildning och konsultation i många år och det har lärt oss något viktigt. Mentorskap på plats, är det absolut bästa sättet för att säkerställa att ett företag fortsätter att växa. När dina utvecklare sitter fast med ett problem förlorar du inte bara dyrbar tid, ditt team förlorar förtroende och entusiasm, ingredienser som är väldigt viktiga för att nå framgångsrika resultat. 

Edument har utbildning och mentorskap i sitt DNA. För oss är mentorskap inte bara ett vackert ord, det är det vi helhjärtat tror på. Acke Salem - VD Edument AB

Nyheter

Våga välja Vue?

Är React och Angular fortfarande de två enda ansvarsfulla alternativen när JavaScriptramverket för det nya projektet ska väljas, eller har Vue nu vuxit till att bli ett reellt alternativ?

Läs mer >

Framtidens organisation - en levande stad

Framtidens organisation ska ses som en levande stad. Överallt i staden myllrar det av aktiviteter. Allt ifrån projekt, rekrytering, marknadsföring, försäljning till kompetensutveckling. Vad är hemligheten som får den levande staden att fungera?

Läs mer >

Konfigurera CMake för att lyckas

En vanlig fråga som kommer upp på vår kurs i Avancerad C++ är: hur ska jag strukturera mitt projekt? Ska jag dela min källkod över många kataloger? Var ska jag lägga mina unittester? Ska jag använda statiska bibliotek?

Läs mer >

Arbeta på distans… långt, långt iväg

Varför arbeta för ett vanligt företag?
Mellan 20-28:e april kommer en del av vårt team arbeta ifrån Island. Planen är att arbeta ifrån olika platser på ön, se den fantastiska naturen och förhoppningsvis träffa några av er!  

Läs mer >

Fokusera på affärsvärde med Scrum

Hur kan vi som företag behålla fokus på affärsvärdet när våra team domineras av tekniker och utvecklare. Experter som vet hur jobbet ska utföras, men inte alltid förväntas ha koll på verksamheten.
Hur kan Scrum hjälpa företag att fokusera på affärsvärdet

Läs mer >