17 dec 2017

Topp 5 Podcasts i julstöket

Vi på Edument vill tacka för detta året och önska dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År med vår topp 5 podcasts lista!

Att lyssna på Podcasts är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad på och  det gör så att vardagsbestyren blir lite roligare. Denna listan innehåller några av våra favorit podcasts om programmering, scrum och tech.
 

1. JavaScript Jabber
En podcast på engelska om JavaScript. Denna Podcast håller dig uppdaterad på allt inom JavaScript-världen!
 

2. Software Engineering Radio
Är du programmerare och vill ha koll på nya trender, få handledning och  lyssna på intressanta intervjuer, då är detta podcasten för dig! Var  10:e dag släpps ett nytt avsnitt på engelska och riktar sig till  professionella programutvecklare.

3 .NET Rocks!
Denna podcast är på engelska och för alla som är intresserade av  programmering med .NET. De beskriver podcast som en blandning mellan  generell geekiness och information om .NET.
 

4. Hanselminutes
Denna podcast har som mål att sammanföra intresserade människor för att  prata om webb, kultur, utbildning och teknik. Det är en podcast på  engelska och mångas favorit, kanske blir det din också?
 

5. The Happy Melly Podcast
Happy Melly har för avsikt att vara den första podcasten som är  dedikerad till att dela lycka på jobbet! Här får du lyssna på intervjuar  med olika författare, entreprenörer och branschexperter varje vecka för  att ta reda på hur de skapar en lyckligare arbetsplats.
 

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!
önskar Edument

julloggoedu.jpg


Nyheter

Topp 5 Podcasts i julstöket

Vi på Edument vill tacka för detta året och önska dig en riktigt God Jul och ett Gott nytt År med vår topp 5 podcasts lista!

Läs mer >

Att ge kurser i totalt tre år, jag var tveksam!

Att få frågan om att ge kurser för EC i totalt tre år, jag var jag tveksam. Jag gillar inte att prata framför andra, även om jag verkar lugn så skakar jag inombords men jag utmanade mig själv. 

Läs mer >

Hur skapar man en kurs?

Jag har alltid beundrat mina kollegor arbete de har lagt till att skapa bra och givande kurser, jag föreställde mig att det var en utmanande och tidskrävande uppgift. Jag kan se meningen med det nu, för helt plötsligt utvecklar jag en kurs.

Läs mer >

Hur arbetar vi agilt?

Att arbeta Agilt kan vara svårt att greppa och det är ett område som kan vara svårt att navigera i. Hur arbetar vi agilt i våra utvecklingsprocesser, vilka rutiner och lärdomar har vi? 

Läs mer >

Varför är TypeScript värt att kika närmare på?

TypeScript är ett “superset” av JavaScript; ett program skrivet i  JavaScript är redan giltig TypeScript-kod. Förutom sin vanliga kod kan  man dessutom lägga till typ-annoteringar, och deklarera variabler som  “string”, “number”, etc.

Läs mer >